Reviews van ouders

Reviews van ouders die een training hebben gevolgd bij Twinkeltje Opvoedondersteuning.

Ouderteam.nu

Reviews van stellen die samen Ouderteam.nu hebben gevolgd.

Babytijd

Reviews van ouders die met hun baby bij Babytijd zijn geweest.

Dreumestijd

Reviews van ouders die met hun dreumes bij Dreumestijd zijn geweest.

Peuter in Zicht

"Inhoudelijk vond ik de training erg goed. Er was ook ruimte voor iedereen om persoonlijke ervaringen te delen en om van elkaar te leren. Dat werkt alleen als mensen zich op hun gemak voelen in een groep en zeker online is dat erg lastig. In deze training ging dat echter heel goed, mijn complimenten voor de trainer(s). De enige reden waarom ik niet training geen hoger cijfer heb gegeven is omdat deze van mij iets langer had mogen duren. De structuur van de training is duidelijk en de behandelde onderwerpen zijn toepasbaar op elke situatie. Ik had alleen graag iets meer in willen gaan op specifieke situaties (bijvoorbeeld zindelijkheidstraining)."

Peuter in Zicht

"Er zijn meerdere dingen veranderd, maar het belangrijkste is voor mij de aandacht voor positief gedrag en het vooral benoemen als iets goed gaat. Ik ben geneigd goed gedrag als normaal te zien, maar dat "normaal" moet onze dochter nog leren. Ik merk echt dat deze benadering helpt om positief gedrag te versterken. Het is bovendien ook leuker (zowel voor ouders als kind) dan de focus te hebben op negatief gedrag en het afleveren daarvan."

Opvoeden en Zo

"De training was zeer leerzaam en aangenaam. De trainers gingen op een heldere en fijne manier door de onderwerpen heen. Omdat er ook veel contact was met de andere ouders, is het mogelijk om ervaringen te delen, van elkaar te leren en erachter te komen dat andere ouders met dezelfde of soortgelijke situaties te maken hebben. Dat geeft een goed gevoel!"

Opvoeden en Zo

"Ik ben meer bewust geworden van mijn aanpak. En ik heb tools gekregen om met bepaalde situaties of met bepaald gedrag om te gaan."

Pittige Jaren

Reviews van ouders die de training Pittige Jaren hebben gevolgd.

Omgaan met Pubers

"Als ik af wilde koelen of tot mezelf wilde komen dan ging ik altijd het huis uit. Nu zeg ik tegen mijn kinderen dat ik even frisse lucht nodig heb en dat ze mee mogen. Afgelopen weekend zijn we samen naar buiten gegaan: zij hebben lekker gespeeld en ik kon even bijkomen in de buitenlucht."

Omgaan met Pubers

"Ik heb geleerd hoe ik rustig kan blijven tijdens een meningsverschil. Dat vond ik eerder heel erg lastig, dan brandde het van binnen. Nu kan ik rustiger overleggen met mijn puber als we het niet eens zijn."

Omgaan met Pubers

"Elk gezin heeft zijn eigen regels. Ik dacht altijd dat het voor iedereen hetzelfde was. Nu weet ik dat ik mijn eigen regels mag maken."

Omgaan met Pubers

"Iedereen heeft een andere mening en dat is ok. In de cursus leerden we naar elkaars mening luisteren, ook al waren we het niet altijd met elkaar eens."

Pittige Pubers

Reviews van ouders die de training Pittige Pubers hebben gevolgd.

Rots en Water

Reviews van ouders die de training Rots en Water hebben gevolgd.

Fitte Families

Reviews van ouders die de training Fitte Families hebben gevolgd.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel vanĀ Van Veldhuizen Stichting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.