Agenda Activiteiten

We hebben op het moment een online  aanbod.
Wij gaan alle trainingen weer online aanbieden. De trainingen zijn er voor ouders van kinderen van verschillende leeftijden. Dus voor ouders van baby’s tot ouders van pubers.
In de agenda staat een overzicht van welke trainingen op dit moment worden aangeboden.

Veel ouders hebben juist nu vragen over de opvoeding. Daarom kunt u bij Ons Aanbod een training zoeken die bij u past. De online trainingen zijn op elke telefoon of tablet gemakkelijk te volgen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Ook bij overige vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl 

26-10-2020

No description

Peuter in Zicht – Online

Peuter in Zicht is een informatieve en praktische cursus waar in vier bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind. We zullen het hebben over hoe je je peuter kunt helpen als hij boos, verdrietig of blij is. Hoe je je peuter kunt laten luisteren en hoe je kunt helpen om nieuwe dingen te leren. Voor informatie en aanmelding marije@vanveldhuizenstichting.nl
19:00 - 20:30
Online

Rotterdam

27-10-2020

No description

Babytijd ONLINE

Kom je ook naar Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen" Online via ZOOM
10:00 - 10:45
Online

Rotterdam

27-10-2020

No description

Omgaan met Pubers ONLINE

Omgaan met Pubers is een informatieve en praktische cursus waar vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met gedrag van je puber. De cursus heeft 6 bijeenkomsten en deze geven we online via het programma Zoom of Teams. Na aanmelding, krijg je van ons een link om deel te nemen via telefoon, computer of tablet. Overige data: 13 en 27 oktober en 3, 10 en 17 november. Welkom! Voor aanmelding: lieneke@vanveldhuizenstichting.nl
19:00 - 21:00
Online

Rotterdam

28-10-2020

No description

Dreumestijd ONLINE

Op vrijdagochtend is er weer Dreumestijd! En deze keer online. Het zijn 4 digitale bijeenkomsten voor ouders met een kind van 10 tot 20 maanden. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
9:30 - 11:00
Online

Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.