Agenda Activiteiten

Corona Update:

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning volgen we in verband met het Coronavirus het beleid van de Rijksoverheid. Daarom doen wij alle cursussen en trainingen nu tot de zomervakantie online.

Veel ouders hebben juist nu vragen over de opvoeding. Daarom kunt u bij Ons Aanbod een training zoeken die bij u past. Op elke telefoon of tablet is de training gemakkelijk te volgen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Ook bij overige vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

08-07-2020

Dreumestijd online

Dreumestijd nu online. We beginnen weer een nieuwe groep Dreumestijd online bij genoeg aanmeldingen! We starten op woensdag 1 juli van 9:00 tot 10:00. In 10 bijeenkomsten bespreken we verschillende onderwerpen, zoals slapen, samen spelen en angst. We delen ervaringen met elkaar en je kunt al je vragen over de ontwikkeling en opvoeding van je dreumes stellen. Vragen kun je stellen aan Linda (linda@vanveldhuizenstichting.nl of 06 38 29 06 92)

09-07-2020

Babytijd Online

Tijd voor al je Baby opvoedvragen Doe je ook mee met Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen". Ben je zwanger? Of ben je de trotse moeder of vader van een baby tot ongeveer een jaar? Meld je dan aan voor Babytijd. We bieden Babytijd online op donderdagochtend aan. Voor vragen: Amrita - 06 38 29 13 21 amrita@vanveldhuizenstichting.nl

09-07-2020

Peuter in Zicht – Online

Een peuter kan best pittig zijn, met driftbuien en veel nee zeggen. Nu we allemaal thuis moeten blijven is dat voor sommige kleine kinderen alleen maar moeilijker. Daarom geven wij de cursus Peuter in Zicht nu ook online. De cursus is online via Teams of Zoom, dus je kunt hem thuis van achter je smartphone, tablet of laptop volgen. Na aanmelding sturen we je een link om deel te nemen aan de cursus. Overige bijeenkomsten: 9,16 en 23 juli. Voor informatie en aanmelding: najesca@vanveldhuizenstichting.nl

10-07-2020

No description

Dreumestijd(Toddlertime) online (English version)

Join us now in a FREE 10-week course called Dreumestijd! (Toddlertime). Juni 19th we will start at 10 am. We’ll talk about different themes such as eating, sharing and playing together. So if you have children in the age of 1 and 2 years old. Sign up now!

Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.