Agenda Activiteiten

Corona Update:

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning volgen we in verband met het Coronavirus het beleid van de Rijksoverheid. Daarom doen wij alle cursussen en trainingen nu tot de zomervakantie online.

Veel ouders hebben juist nu vragen over de opvoeding. Daarom kunt u bij Ons Aanbod een training zoeken die bij u past. Op elke telefoon of tablet is de training gemakkelijk te volgen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Ook bij overige vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

17-04-2020 t/m 24-06-2020

Peuter in Zicht – Online

Een peuter kan best pittig zijn, met driftbuien en veel nee zeggen. Nu we allemaal thuis moeten blijven is dat voor sommige kleine kinderen alleen maar moeilijker. Daarom geven wij de cursus Peuter in Zicht nu ook online. De cursus is online, dus je kunt hem thuis van achter je smartphone, tablet of laptop volgen. Als je je inschrijft is het fijn als je laat weten wanneer het jou het beste uitkomt, dan kiezen wij een moment waarop zoveel mogelijk ouders mee kunnen doen. Wij sturen je dan een link waarmee je kunt inloggen. Aanmelden kan tot vrijdag 24 april.
De exacte locatie volgt nog.

04-06-2020

Babytijd Online

Doe je ook mee met Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen". Ben je zwanger? Of ben je de trotse moeder of vader van een baby tot ongeveer een jaar? Meld je dan aan voor Babytijd. Babytijd start vanaf de eerste week van juni online. Start: Donderdag 4 juni. In de weken daarna bieden we Babytijd online op dinsdag en/of donderdag aan, afhankelijk van de voorkeur van ouders. Een andere week instromen is mogelijk! Voor vragen: Amrita - 06 38 29 13 21 amrita@vanveldhuizenstichting.nl Bij aanmelding graag even aangeven of je voorkeur uitgaat naar de dinsdag of de donderdag.

04-06-2020

Opvoeden en Zo/Parenting and so on- ONLINE & in English

Parenting Course For anyone who prefers English, on May 28th we start a course in English. The course is called "Opvoeden en Zo" (Parenting and so on) In six meetings we give information, discuss with other parents and think about the skills that are practiced to deal with your child's behavior. We will discuss topics such as giving attention and praising, forbidding and time out. We will view these themes in a positive way, with room for personal experiences. The course is meant for parents with children aged 4 to 12 years old. Participation is free. For questions or to subscribe: Miriam 06 18 41 64 88 miriam@vanveldhuizenstichting.nl More info (in Dutch): www.vvstwinkeltje.nl

05-06-2020

Pittige Jaren Online

Op 29 mei start de Online training van Pittige Jaren. Dit is een verkorte versie van 9 online bijeenkomsten voor ouders van jonge kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar. Het programma richt zich op het versterken van opvoedingsvaardigheden van ouders, en heeft als doel ouders te leren om het gedrag van het kind te veranderen.

Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.