Agenda Activiteiten

Op deze pagina staan alle agenda activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze agenda staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis en voor ouders / opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.
Houd deze pagina in de gaten voor de laatste trainingen en cursussen.

Babytijd Crooswijk 9:30 - 11:00

Kom je ook naar Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen" Locatie: Isaäc Hubertstraat 121, Crooswijk, Rotterdam

Babytijd Noord (bij CJG) 13:30 - 15:00

Kom je ook naar Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen" Locatie: CJG Eudokiaplein 31, Rotterdam

Ouderteam.nu IJsselmonde 19:00 - 21:00

Wat is Ouderteam.nu? Ouderteam.nu is een cursus die aanstaande ouders leert om naast vader en moeder ook nog partners te zijn. OuderTeam.nu is een voorbereiding op het ouderschap. De geplande data zijn streefdata en kunnen worden aangepast in overleg met de ouders.

31-01-2020

Startdatum Pittige Pubers Noord 10:00 - 12:00

Pittige Pubers zijn 7 bijeenkomsten waar je door informatie en oefening leert om meningsverschillen met je puber op een goede manier te bespreken en op te lossen.

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.