Agenda Activiteiten

We hebben op het moment een online en offline aanbod.
De trainingen zijn er voor ouders van kinderen van verschillende leeftijden. Dus voor ouders van baby’s tot ouders van pubers. De online trainingen zijn op elke telefoon of tablet gemakkelijk te volgen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Ook bij overige vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

In de agenda staat een overzicht van welke trainingen op dit moment worden aangeboden. Staat er geen datum bij de training? Dan is hij al begonnen. Meld je hier aan voor de wachtlijst.
Aanmelden wachtlijst

01-09-2022

No description

Dreumestijd Huis van de wijk Oosterflank

Er is er weer Dreumestijd! Het zijn SAMENspeelochtenden, in samenwerking met buurtwerk Gro-up, voor ouders met een kind van 10 tot 20 maanden. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
9:30 - 11:30
Huis van de Wijk oosterflank( Oriënt)
Kobehof 5
Rotterdam

05-09-2022

No description

Omgaan met Pubers 5 sept bij De Schalm

Bij deze cursus wordt op een positieve manier wordt ingegaan op de lastige momenten waar ouders van een puber mee te maken kunnen krijgen. Meld je nu aan!
9:00 - 11:00
Basisschool De Schalm
Katendrechtsestraat 61
Rotterdam

05-09-2022

No description

Pittige Jaren startdatum 5 sept De Provenier

Dit is een training van 14 bijeenkomsten voor ouders van jonge kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar. Het programma richt zich op het versterken van opvoedingsvaardigheden van ouders, en heeft als doel ouders te leren om het gedrag van het kind te veranderen.
9:00 - 11:00
De Provenier
Harddraverstraat 7
Rotterdam

05-09-2022

No description

Opvoeden en Zo 5 sept

Deze cursus is voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd (4 tot 12 jaar). Onderwerpen als aandacht geven en prijzen, verbieden en apart zetten komen aan bod. Op een positieve manier bekijken we deze onderwerpen en is er ruimte voor eigen ervaringen.
9:15 - 11:15
Online

Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.