Agenda Activiteiten

Op deze pagina staan alle agenda activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze agenda staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis en voor ouders / opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.
Houd deze pagina in de gaten voor de laatste trainingen en cursussen.

18-11-2019

Speelotheek Crooswijk maandag 11:00 - 12:00

Bij de Speelotheek kun je speelgoed lenen voor alle kinderen van 0 tot 6 jaar. Er is speelgoed voor de verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen.

19-11-2019

Speelotheek Crooswijk dinsdag 8:30 - 10:00

Babytijd De Esch 9:00 - 10:30

Wat is Babytijd? Ben je zwanger? Of ben je de trotse vader of moeder van een baby tot ongeveer een jaar? Kom dan eens gezellig langs bij Babytijd!

Speelotheek Noord 11:00 - 12:00

Start Peutercursus 12:30 - 14:30

Start Peutercursus Bent u ouder van een peuter in de leeftijd van 2-4 jaar? Kom dan naar onze gratis oudercursus! Samen bespreken we allerlei onderwerpen zoals eten, slapen, zindelijkheid, regels en grenzen stellen en driftbuien. Ook is er ruimte om onderling ervaringen en tips uit te wisselen. Van harte welkom! Data: donderdag 21 november, 28 november, 5, 12 en 19 december. Tijd: 12.30 - 14.30 uur Locatie: Twinkeltje Crooswijk, Isaac Huberstraat 121. Kosten: helemaal niets Voor aanmelding en vragen: mirjam@vanveldhuizenstichting.nl 010-4115043 Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting

Babytijd Noord (bij CJG) 13:30 - 15:00

22-11-2019

Babytijd Crooswijk (bij CJG) 9:30 - 11:00

25-11-2019

Speelotheek Crooswijk maandag 11:00 - 12:00

26-11-2019

Speelotheek Crooswijk dinsdag 8:30 - 10:00

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.