Agenda Activiteiten

We hebben een online en offline cursus aanbod.
Wij gaan bijna alle trainingen weer online en offline aanbieden. Bepaal zelf wat het beste bij je past. Wij zorgen voor veilige omstandigheden. De trainingen zijn er voor ouders van kinderen van verschillende leeftijden. Dus voor ouders van baby’s tot ouders van pubers.

Veel ouders hebben juist nu vragen over de opvoeding. Daarom kunt u bij Ons Aanbod een training zoeken die bij u past. De online trainingen zijn op elke telefoon of tablet gemakkelijk te volgen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Ook bij overige vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

28-09-2020

Dreumestijd Centrum

Dreumestijd in het Centrum. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
Dikkertje Dap Centrum
Van Speykstraat 109a

30-09-2020

Peuter in Zicht – Prins Alexander

Peuter in Zicht is een informatieve en praktische cursus waar in vier bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind. Start: woensdag 23 september Overige data: 30 september en 7 en 14 oktober.
CJG Prins Alexander
Weegschaalhof 24

01-10-2020

Babytijd Centrum

Kom je ook naar Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen"
Dikkertje Dap Centrum
Van Speykstraat 109a

01-10-2020

Babytijd Noord (bij CJG)

Kom je ook naar Babytijd? "Tijd voor antwoord op al jouw Babyvragen"
CJG Eudokiaplein
Eudokiaplein 31(CJG)
Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.