Agenda Activiteiten

Corona Update:
Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning volgen we het beleid van de Rijksoverheid.
In verband met het Coronavirus zijn alle cursussen en trainingen tot 6 april geannuleerd.
Houd onze site in de gaten voor meer informatie.
We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

06-04-2020

Dreumestijd Centrum

Dreumestijd in het Centrum. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
Dreumestijd Centrum
Asch van Wijkschool, Toni Koopmanplein 114,

08-04-2020

Dreumestijd IJsselmonde

Dreumestijd in IJsselmonde. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
Dreumestijd IJsselmonde
Prins Willem-Alexanderschool, Noorderhagen 80

08-04-2020

Dreumestijd Beverwaard

Dreumestijd in Beverwaard. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
Dreumestijd Beverwaard
Basisschool de Parel, Molecatensingel 250

09-04-2020

Dreumestijd Noord start weer

Op donderdag 9 april start Dreumestijd weer. "Tijd voor antwoord op al jouw Dreumesvragen"
Hildegardisschool
Verbraakstraat 7
Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.