Wat is Babytijd?

Babytijd is voor ouders van een baby tot een jaar. Babytijd is een speciaal moment voor ouders en hun baby, waar wekelijks met elkaar een thema rondom de ontwikkeling en opvoeding van hun baby wordt besproken, een bijpassende activiteit wordt uitgevoerd en ouders ervaringen kunnen uitwisselen over het (kersverse) ouderschap.

Zwangerschap Babytijd Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam Baby ervaringen Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam Babytijd Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam

De bijeenkomsten worden begeleid door een deskundige pedagoog die ook alle opvoedkundige vragen van (nieuwe) ouders kan beantwoorden en kan doorverwijzen naar andere organisatie indien nodig.
Meld je aan

Voor wie is Babytijd?
Babytijd is voor alle ouders met een kindje van 0 tot 1 jaar.

Wanneer?
Houd onze agenda in de gaten voor de eerstvolgende startdatum. Of bekijk verder op deze pagina op welke data een nieuwe cursus start.
Staat er geen datum of locatie bij die past? Meld je dan hier aan. Dan houden we je op de hoogte wanneer er een nieuwe cursus start.

Hoe vaak?
16 x

Kosten?
Helemaal niets! Deelname is gratis voor inwoners van gemeente Rotterdam.

Voor informatie en aanmelding:
Twinkeltje Opvoedondersteuning
Telefoon: (010) 411 50 43
E-mail: twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

Meld je aan

Babytijd, ter waarde van ruim 750 euro per deelnemer, mag Twinkeltje Opvoedondersteuning namens de Gemeente Rotterdam gratis aanbieden aan haar inwoners.
Meld je snel aan, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per training.

Agenda en locaties

8 maart 2024
Babytijd op locatie
Rotterdam Noord
09:00 - 10:30
CJG Rijnmond (Eudokiaplein 31) start op vrijdag 8 maart 9:00-10:30 uur
+
11 september 2024
Babytijd op locatie
Rotterdam Centrum
09:00 - 10:30
bij KindeRdam (Mariniershof 184) | start woensdag 11 september 9:00-10:30 uur
+
Fles | Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam
Baby | Twinkeltje opvoedondersteuning Rotterdam

"Geluk zit in een klein rompertje."

Wat er bij ons te doen is

Ouderteam.nu

OuderTeam.nu is een voorbereiding op het ouderschap. OuderTeam.nu is een cursus gericht op het versterken van de samenwerkingsrelatie tussen aanstaande ouders.

Klik hier

Dreumestijd

Dreumestijd is een fase in het leven van een dreumes. Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning geven we extra aandacht aan deze periode.

Klik hier

Peuter in Zicht

Peuter in Zicht is een informatieve en praktische cursus waar in vier bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Klik hier