Omgaan met pubers

Wat is Omgaan met pubers?

Omgaan met Pubers is een online, informatieve en praktische cursus waar in 6 bijeenkomsten ouders meer inzicht krijgen in waarom een puber zich gedraagt zoals hij/zij doet. Hierdoor kunnen ouders de opvoeding beter afstemmen op hun puber, wat zorgt voor een vergroting van de opvoedvaardigheden van de ouder, een gelukkigere puber en een prettigere sfeer in huis.

Op een positieve manier wordt ingegaan op de lastige momenten waar ouders van een puber mee te maken kunnen krijgen. De lichamelijke en geestelijke veranderingen in de puberteit, het puberbrein, praten en onderhandelen met de puber en leren grenzen te stellen worden behandeld. Er is ook veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en vaardigheden te oefenen.

Omgaan met Pubers wordt op het moment online en offline aangeboden. Je voorkeur kan aangeven worden op het aanmeldformulier.

Voor wie?
Ouders van pubers (10-18 jaar)

Wanneer?
Houd de agenda in de gaten voor de eerstvolgende startdatum:

Kosten?
Helemaal niets! Deelname is gratis.

Voor informatie en aanmelding
Twinkeltje Opvoedondersteuning
Telefoon: (010) 411 50 43
E-mail: twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

Meld je aan     Bekijk de agenda

Omgaan met Pubers Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting
De Van Veldhuizen Stichting staat al vanaf haar bestaan in 1957 voor een eerlijke kans voor alle kinderen om op te groeien in een gezonde en veilige omgeving. Juist daar waar de draaglast en de draagkracht uit balans zijn is deze eerlijke kans niet altijd aanwezig. Daar zet de stichting op in, dat is ons hogere doel.