Omgaan met pubers

Wat is Omgaan met pubers?

Omgaan met Pubers is een informatieve en praktische cursus waar in zes bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met gedrag van je puber. Op een positieve manier wordt ingegaan op de lastige momenten waar je als ouder van een puber mee te maken kunt krijgen.

De lichamelijke en geestelijke veranderingen in de puberteit, het puberbrein, praten en onderhandelen met de puber en leren grenzen te stellen worden behandeld. Er is ook ruimte voor voorbeelden uit de praktijk en om ervaringen uit te wisselen met andere ouders.

Voor wie?
Ouders van pubers (10-18 jaar)

Wanneer?
Woensdag  vanaf 30 oktober
Tijd?
Inloop 08.30 uur Start 09.00 – 11.00 uur
Waar?
“Prins Willem Alexanderschool”, Rotterdam
Aanmelden via lieneke@vanveldhuizenstichting.nl

Kosten?
Helemaal niets! Deelname is gratis.

Voor informatie en aanmelding
Twinkeltje Opvoedondersteuning
Telefoon: (010) 411 50 43
E-mail: twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl

Meld je aan     Bekijk de agenda

Omgaan met Pubers Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting
De Van Veldhuizen Stichting staat al vanaf haar bestaan in 1957 voor een eerlijke kans voor alle kinderen om op te groeien in een gezonde en veilige omgeving. Juist daar waar de draaglast en de draagkracht uit balans zijn is deze eerlijke kans niet altijd aanwezig. Daar zet de stichting op in, dat is ons hogere doel.