Ons aanbod

Voor elke leeftijd is er een passende training bij Twinkeltje Opvoedondersteuning.

Ouderteam.nu

Ouderteam.nu is een cursus die aanstaande ouders leert om naast vader en moeder ook nog partners te zijn. Het is een voorbereiding op het ouderschap.

Lees verder

Babytijd

Babytijd is een speciaal moment voor (aanstaande) ouders en hun baby, waar wekelijks met elkaar een thema rondom de ontwikkeling en opvoeding wordt besproken.

Lees verder

Dreumestijd

Dreumestijd zijn wekelijkse bijeenkomsten waarbij opvoedvragen worden beantwoord door een professional.

Lees verder

Peuter in Zicht

Peuter in Zicht is een informatieve en praktische cursus waar in vijf bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Lees meer

Opvoeden en Zo

Opvoeden en Zo is een informatieve en praktische cursus waar in vijf bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Lees meer

Pittige Jaren

Pittige Jaren is een training voor ouders van kinderen van 3 t/m 8 jaar. Het richt zich op het versterken van opvoedingsvaardigheden zodat de ouders leren om het gedrag van het kind te veranderen.

Lees meer

Omgaan met Pubers

Omgaan met Pubers is een informatieve en praktische cursus waar vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je puber.

Lees meer

Pittige Pubers

Pittige Pubers is een training waar je door informatie en oefening leert om meningsverschillen met je puber op een goede manier te bespreken en op te lossen.

Lees meer

New Beginnings

New Beginnings is voor (pas) gescheiden ouders die willen leren hoe ze hun kinderen ( 3 t/m 18 jaar) het best kunnen helpen bij de scheiding.

Lees verder
Ons aanbod
Opvoedondersteuning bij Twinkeltje bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Voor elke leeftijd is er een cursus. De eerste is zelfs al voor de geboorte van het kind. Om je met je partner samen voor te bereiden op de komst van je kind.
Twinkeltje Opvoedondersteuning biedt op het moment alle trainingen online en offline aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.