Ons aanbod

Voor elke leeftijd is er een passende training bij Twinkeltje Opvoedondersteuning.

Ouderteam.nu

Ouderteam.nu is een cursus die aanstaande ouders leert om naast vader en moeder ook nog partners te zijn. Het is een voorbereiding op het ouderschap.

Lees verder

Dreumestijd

Dreumestijd zijn wekelijkse bijeenkomsten waarbij opvoedvragen worden beantwoord door een professional.

Lees verder

Peuter in Zicht

Peuter in Zicht is een informatieve en praktische cursus waar in vijf bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Lees meer

Opvoeden en Zo

Opvoeden en Zo is een informatieve en praktische cursus waar in vijf bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Lees meer

Pittige Jaren

Pittige Jaren is een training voor ouders van kinderen van 3 t/m 8 jaar. Het richt zich op het versterken van opvoedingsvaardigheden zodat de ouders leren om het gedrag van het kind te veranderen.

Lees meer

Omgaan met Pubers

Omgaan met Pubers is een informatieve en praktische cursus waar vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je puber.

Lees meer

Opgroeien met Liefde

Tijdens twee bijeenkomsten krijg je informatie over de seksuele ontwikkeling van kinderen, de seksuele opvoeding en praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld hoe je reageert op vragen van je kind en hoe je zelf in gesprek kunt gaan over seksualiteit.

Lees meer

Fitte Families

Tijdens Fitte Families gaan we aan de slag met gezonde voeding, lekker bewegen en duidelijkheid in de opvoeding. Dit doen we tijdens bijeenkomsten voor ouders van kinderen tussen de 2 en 6 jaar waarin we spreken over voeding en opvoeding.

Lees meer

Pittige Pubers

Pittige Pubers is een training waar je door informatie en oefening leert om meningsverschillen met je puber op een goede manier te bespreken en op te lossen.

Lees meer
Ons aanbod
Opvoedondersteuning bij Twinkeltje bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Voor elke leeftijd is er een cursus. De eerste is zelfs al voor de geboorte van het kind. Om je met je partner samen voor te bereiden op de komst van je kind.
Twinkeltje Opvoedondersteuning biedt op het moment alle trainingen online aan.Voorheen waren de bijeenkomsten op diverse wijken in Rotterdam.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.