Ons Aanbod

Opvoedondersteuning bij Twinkeltje bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Voor elke leeftijd is er een cursus of workshop. De eerste is zelfs al voor de geboorte van het kind. Om je met je partner samen voor te bereiden op de komst van je kind.
Wij hebben thema’s waar we met een groep ouders en opvoeders op één onderwerp in zoemen. Ook zijn er cursussen waar we meestal zo’n 5 tot 6 x bij elkaar komen om het over pubers, peuters of andere opvoedonderwerpen hebben.
Hieronder een overzicht van ons aanbod.

Babytijd

Wat is babytijd? Ben je zwanger? Of ben je de trotse moeder of vader van een baby tot ongeveer een jaar? Kom dan eens gezellig langs bij babytijd!

Lees verder

Dreumestijd

Wat is dreumestijd? Dreumestijd zijn wekelijkse bijeenkomsten waarbij opvoedvragen worden beantwoord door een professional.

Lees verder

Speelotheek

Wat is Speelotheek Plus? Bij onze Speelotheek Plus kun je speelgoed lenen en is er iedere week een activiteit waarbij ouders elkaar kunnen ontmoeten.

Lees verder

Cursus en Training

Twinkeltje Opvoedondersteuning organiseert diverse cursussen en trainingen.

Lees verder

Thema bijeenkomsten en workshops

Twinkeltje Opvoedondersteuning organiseert diverse thema bijeenkomsten en workshops.

Lees verder

Pedagogisch Advies

Twinkeltje biedt ook Pedagogisch Advies gesprekken aan. Deze gesprekken zijn 1 op 1 en hierbij kun je je verhaal kwijt en vragen stellen over opvoeding.

Lees verder
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.