Ons aanbod

Voor elke leeftijd is er een passende training bij Twinkeltje Opvoedondersteuning.

Ouderteam.nu

Ouderteam.nu is een cursus die aanstaande ouders leert om naast vader en moeder ook nog partners te zijn. Het is een voorbereiding op het ouderschap.

Lees verder

Babytijd

Ben je zwanger? Of ben je de trotse moeder of vader van een baby tot ongeveer een jaar? Kom dan eens gezellig langs bij babytijd!

Lees verder

Dreumestijd

Dreumestijd zijn wekelijkse bijeenkomsten waarbij opvoedvragen worden beantwoord door een professional.

Lees verder

Peuter in Zicht

Peuter in Zicht is een informatieve en praktische cursus waar in vijf bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Lees meer

Opvoeden en Zo

Opvoeden en Zo is een informatieve en praktische cursus waar in vijf bijeenkomsten vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je kind.

Lees meer

Pittige Jaren

Pittige Jaren is een training voor ouders van kinderen van 3 t/m 8 jaar. Het richt zich op het versterken van opvoedingsvaardigheden zodat de ouders leren om het gedrag van het kind te veranderen.

Lees meer

Omgaan met Pubers

Omgaan met Pubers is een informatieve en praktische cursus waar vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met het gedrag van je puber.

Lees meer

Pittige Pubers

Pittige Pubers is een training waar je door informatie en oefening leert om meningsverschillen met je puber op een goede manier te bespreken en op te lossen.

Lees meer

Rots en Water

Rots en Water is een programma waarbij het doel is om de communicatie- en sociale vaardigheden te vergroten. En het verminderen van sociale problemen.

Lees meer
Ons aanbod
Opvoedondersteuning bij Twinkeltje bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Voor elke leeftijd is er een cursus. De eerste is zelfs al voor de geboorte van het kind. Om je met je partner samen voor te bereiden op de komst van je kind.
Tijdslijn Twinkeltje Opvoedondersteuning
Twinkeltje Opvoedondersteuning biedt op het moment alle trainingen online aan.Voorheen waren de bijeenkomsten op diverse wijken in Rotterdam.
Overzicht aanbod Twinkel 2020 Sterrentabel Twinkletje Opvoedondersteuning
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.