Heb je zin om mee te doen met Peuter in Zicht? Meld je gelijk aan! 🙂

Ouders uit de BAR-gemeenten opgelet! Heb je een leuke, maar pittige peuter die graag ‘nee’ zegt, alles zelf wil doen of heel boos wordt als het niet gaat zoals hij of zij wil? Dan is deze GRATIS cursus perfect voor jou!

Met de training Peuter in Zicht leer je in slechts 4 online bijeenkomsten hoe je beter in kunt gaan op de pittige buien van je peuter. Wat kun je het beste doen wanneer je kind driftig is en wat juist niet? Je leert wat je peuter nodig heeft op deze momenten en hoe je je je kind hierin kan helpen.

Voor wie?
Ouders met kinderen in de leeftijd 1,5 tot 4 jaar.

Vul het onderstaande inschrijfformulier zo snel mogelijk in. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Hoe vaak?
4x

Veel ouders hebben Peuter in Zicht succesvol gevolgd en merken écht verschil thuis.

De training wordt gratis aangeboden voor inwoners van de BAR-gemeenten.
Startdatum: donderdag 30 maart om 20:00 uur.

1e keer: donderdag 30 maart
2e keer: donderdag 6 april
3e keer: donderdag 13 april
4e keer: donderdag 20 april

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor

"Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top."

Sky

"Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun."

Maria

"Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze gaan puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursisten veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal."

Marite

"De training was zeer leerzaam en aangenaam. De trainers gingen op een heldere en fijne manier door de onderwerpen heen. Omdat er ook veel contact was met de andere ouders, is het mogelijk om ervaringen te delen, van elkaar te leren en erachter te komen dat andere ouders met dezelfde of soortgelijke situaties te maken hebben. Dat geeft een goed gevoel! "

João

Wat is er thuis veranderd? "Er zijn meerdere dingen veranderd, maar het belangrijkste is voor mij de aandacht voor positief gedrag en het vooral benoemen als iets goed gaat. Ik ben geneigd goed gedrag als normaal te zien, maar dat "normaal" moet onze dochter nog leren. Ik merk echt dat deze benadering helpt om positief gedrag te versterken. Het is bovendien ook leuker (zowel voor ouders als kind) dan de focus te hebben op negatief gedrag en het afleveren daarvan. "

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.