Ouderteam.nu

OuderTeam.nu is een voorbereiding op het ouderschap. OuderTeam.nu is een cursus gericht op het versterken van de samenwerkingsrelatie tussen aanstaande ouders.

In 4 cursusavonden (twee vóór en twee na de bevalling) en een digitaal programma krijgen de deelnemers van OuderTeam.nu handvatten. Ze doen oefeningen, denken na over dilemma’s en kunnen ervaringen uitwisselen met andere (bijna-)ouders. Op deze manier krijgen aanstaande ouders al voor de bevalling inzicht in hun verwachtingen van het ouderschap, elkaar en hun relatie. Door ook na de bevalling stil te staan bij elkaars wensen, reacties, kwaliteiten en valkuilen verbeteren de partnerrelatie, oudervaardigheden, het ouderlijk welzijn en het welzijn van het kind.

Het programma is een samenwerking tussen Twinkeltje Opvoedondersteuning, CJG Rijnmond, de gemeente Rotterdam en Hogeschool Leiden.

Ouderteam.nu wordt op het moment online en offline aangeboden. Je voorkeur kan aangeven worden op het aanmeldformulier.

Voor wie?
Aanstaande ouders.

Kosten?
Helemaal niets! Deelname is gratis.

Voor informatie en aanmelding
Opvoedwinkel Twinkeltje
Telefoon: (010) 411 50 43
E-mail: twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl