Heb je zin om mee te doen met Opvoeden en Zo?
Meld je gelijk aan! 🙂

Voel je je soms ook meer een politieagent dan een ouder om de ruzies tussen je kinderen op te lossen? Wil jouw kind het liefste de hele dag filmpjes kijken op de telefoon? En geeft dat een dagelijkse discussie die de sfeer in huis niet beter maakt?

Dan is deze 6 wekelijkse ONLINE cursus perfect voor jou! Tijdens Opvoeden en Zo leer je meer over aandacht geven, regels stellen en ongewenst gedrag ombuigen. Hoe fijn zou het zijn als er soms meer rust gezelligheid in huis is!

Voor wie?
Ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar

De training wordt gratis aangeboden voor inwoners van Delft. Meld je snel aan voor deze training. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Data: Dinsdag 8 maart – 19 april 2022

Veel ouders hebben Opvoeden en Zo succesvol gevolgd en merken écht verschil thuis.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor A Miel Everitz

Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top.

Sky Aqueen

Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun.

Maria Vania

Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursiste veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting