Heb je zin om mee te doen met Opgroeien met Liefde?
Meld je gelijk aan! 🙂

Wat moeten kinderen weten over relaties en seksualiteit en hoe kun je erover beginnen? De seksuele ontwikkeling begint al met de geboorte en jij als ouder speelt een belangrijke rol in de seksuele opvoeding. Bij seksualiteit komt veel kijken en de seksuele opvoeding is daarom meer dan alleen praten over seksualiteit. 

Opgroeien met Liefde bestaat uit 2 ONLINE bijeenkomsten!

De eerst volgende mogelijkheden zijn:
Donderdag 30 september 19.30-21.30 uur
Opgroeien met Liefde wordt gratis aangeboden voor inwoners van Rotterdam. Meld je snel aan voor deze online bijeenkomsten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Veel ouders hebben Opvoeden en Zo succesvol gevolgd en merken écht verschil thuis.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor A Miel Everitz

Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top.

Sky Aqueen

Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun.

Maria Vania

Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursiste veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting