Heb je zin om mee te doen met Omgaan met Pubers? (10- 18 jaar)
Meld je gelijk aan! 🙂

Wil je meer weten over wat er in het hoofd van je puber omgaat? Waarom het niet gek is dat de kamer van je puber zo’n puinhoop is? En hoe je samen kunt zorgen voor een fijnere sfeer in huis?

Dan is deze 6 wekelijkse ONLINE cursus perfect voor jou! Tijdens Omgaan met Pubers leer je meer over aandacht geven, regels stellen en ongewenst gedrag ombuigen. Hoe fijn zou het zijn als er soms meer rust gezelligheid in huis is!

De ONLINE cursus start op woensdagavond 3 maart (20.00 – 22.00 uur)

De kosten van deze training komen op 225,- voor 6 bijeenkomsten. De betaling volgt via een factuur.

Veel ouders hebben Omgaan met Pubers succesvol gevolgd en merken écht verschil thuis.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor A Miel Everitz

Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top.

Sky Aqueen

Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun.

Maria Vania

Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursiste veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting