Heb je zin om mee te doen met Fitte Families? Meld je gelijk aan! 🙂

Ouders uit Kralingen- Crooswijk opgelet! Ben jij fit genoeg voor 2021? Heb je kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud en zou je meer met ze willen bewegen, maar lukt het niet om een geschikte activiteit te vinden? Dan is deze GRATIS ONLINE cursus perfect voor jou!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

(Fitte Families start op 7 december van 19.30 tot 21.30, via Zoom )
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bewegen met je kinderen en kiezen voor de juiste eetgewoontes, het lijkt zo eenvoudig maar dat is niet altijd zo. Is jouw gezin fit genoeg of eten jullie toch nog net iets te vaak ongezond? Dan is het programma Fitte Families Online iets voor jou!

Een speciaal aanbod van 4 online bijeenkomsten voor ouders met kinderen van 2 tot 6 jaar. We praten met elkaar over opvoeding, gezond én lekker koken en we zijn actief met eenvoudige spelletjes en activiteiten. 

Ben je Rotterdammer (en woon je bij voorkeur in Kralingen/Crooswijk), dan is het aanbod gratis. Meld je snel aan voor deze training! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Veel ouders hebben Fitte Families succesvol gevolgd en merken écht verschil thuis.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor A Miel Everitz

Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top.

Sky Aqueen

Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun.

Maria Vania

Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursiste veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting