Heb je zin om mee te doen met Dreumestijd?
Meld je gelijk aan! 🙂

Soms is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Het huishouden, het opvoeden en dat terwijl jij slapeloze nachten hebt van je dreumes die nog steeds niet elke nacht doorslaapt.
In de afgelopen jaren hebben we al vele moeders uit Rotterdam geholpen aan meer rust in huis.
  • Tijdens de bijeenkomsten van Dreumestijd leer je in 10 weken hoe je beter in kunt gaan op de eigenwijze buien van je dreumes en hoe je beter om kunt gaan met het slaapprobleem bij je dreumes.
  • Wat kun je het beste doen wanneer hij of zij driftig is en wat juist niet? Tijdens de bijeenkomsten leer je wat je dreumes nodig heeft op deze momenten en hoe je jouw dreumes hierin kan helpen.
  • Je leert DE handvatten voor opvoedproblemen. Dit alles terwijl jouw dreumes met andere kinderen kan samenspelen.

Ouders zien na het volgen van de bijeenkomsten Ă©cht verschil thuis.
De training is op locatie en gratis voor inwoners van Rotterdam.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor A Miel Everitz

Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top.

Sky Aqueen

Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun.

Maria Vania

Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursiste veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting