Fitte Families

Fitte Families
Gun jij een gezin een goede gezondheid? Meld het gezin aan voor Fitte Families!

Ouders van jonge kinderen gaan in 14 bijeenkomsten aan de slag met voeding, beweging en opvoeding.

Ouders koken, bewegen en praten mee tijdens Fitte Families!
Gun jij een gezin een goede gezondheid? Meld een gezin aan voor Fitte Families!

Tijdens Fitte Families gaan ouders van kinderen tussen de 2 en 4 jaar aan de slag met gezonde voeding, leuke manieren van bewegen en duidelijkheid in de opvoeding. In 14 wekelijkse bijeenkomsten maken we samen een makkelijke en gezonde maaltijd en snacks tijdens kookworkshops en praten we over regels en grenzen in de opvoeding en eenvoudige manieren van bewegen voor het hele gezin tijdens groepsbijeenkomsten. Om de week is er een sport- en spel activiteit voor ouder en kind.

De bijeenkomsten worden begeleid door pedagogen (Van Veldhuizen Stichting – Twinkeltje Opvoedondersteuning) en voedingscoaches (HRC Diëtistenpraktijk).

Ken je een gezin met jonge kinderen (2 tot 4 jaar)? Een gezin dat op het gebied van bewegen, voeding en/of opvoeding ondersteuning kan gebruiken? Een gezin waarbij een (van de) kind(eren) een risico heeft op het ontwikkelen van overgewicht? Meld het gezin aan voor Fitte Families.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Voor aanmelding of meer informatie over de start en locatie van Fitte Families: lieneke@vanveldhuizenstichting.nl of  www.vvstwinkeltje.nl.

Informatie:

  • Cursus: Fitte Families
  • Aantal bijeenkomsten: 14
  • Voor wie: Ouders van kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Datum en tijd: Zie de website voor actuele informatie
  • Kosten: Gratis
        Fitte Families | Twinkletje Opvoedondersteuning
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.