Start training Pittige Jaren

In de gebieden Noord, Prins Alexander, Hoek van Holland en Centrum start de training Pittige Jaren. Dit is een gratis training voor het versterken van opvoedingsvaardigheden van ouders van kinderen van 3 t/m 8 jaar.

Het doel van Pittige Jaren is ouders te leren hoe het gedrag van het kind kan veranderen. Op deze manier worden kinderen geholpen beter om te gaan met hun boosheid en worden hun sociale vaardigheden versterkt.

Via de nieuwsbrief van Gemeente Rotterdam is er aandacht gegeven aan deze cursus:
https://www.hebbieeffe-nb-rotterdam.nl/nieuwsbrief/?id=92&idc=617&p=65991#top

Voor wie is Pittige Jaren geschikt?
De training is geschikt voor alle ouders van kinderen van 3 t/m 8 jaar die graag ondersteuning willen bij het opvoeden. Maar Pittige Jaren richt zich vooral op ouders van jonge kinderen die druk, dwars, of opstandig gedrag vertonen. Hierbij kunt u denken aan niet luisteren, boze buien, ruzie maken en over alles in discussie gaan.

Hoe ziet deze training eruit?
De gratis training duurt 14 weken en wordt in groepsverband gegeven. Elke bijeenkomst duurt twee uur. Tijdens de training worden ervaringen uitgewisseld, video’s met voorbeelden bekeken en krijgen de deelnemers informatie.

Data trainingen
Noord, Eudokiaplein 31
Start: dinsdag 4 februari
Tijd: 9.15 – 11.15 uur

Let op: plaats en tijd van onderstaande trainingen zijn nu nog niet bekend. Mensen die zijn ingeschreven krijgen deze toegestuurd.

Prins- Alexander
Start: vrijdag 7 februari

Centrum
Start: maandag 2 maart
Tijd: 12.00 – 14.00

Hoek van Holland
Start: donderdag 6 maart

Aanmelden en toegangsprijs
De training is gratis. Aanmelden kan bij Marije van Hees, marije@vanveldhuizenstichting.nl, maar ook via de website of telefonisch op 010 411 50 43

Pittige Jaren logo | Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.