Heb je zin om mee te doen met New Beginnings? Meld je gelijk aan! 🙂

Ben je gescheiden en wil leren hoe je je kinderen ( 3 t/m 18 jaar) het best kunnen helpen bij de scheiding? Dan is deze GRATIS cursus perfect voor jou!

In 10 gratis bijeenkomsten ga je met andere ouders aan de slag om ervoor te zorgen dat je kinderen meer met jou gaan delen, hoe je ze buiten conflicten tussen jou en je ex-partner houdt en hoe je weer een stevige ‘nieuwe’ basis legt in jouw gezin.

Er komt meer controle, balans en rust in je gezinsleven.

Voor wie?
Ouders met kinderen in de leeftijd 3 tot 18 jaar.

Vul het onderstaande inschrijfformulier zo snel mogelijk in. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kijk in de agenda voor een locatie bij jou in de buurt en 2 x online.
De training is gratis voor inwoners van Rotterdam.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor

"Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top."

Sky

"Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun."

Maria

"Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze gaan puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursisten veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal."

Marite

"De training was zeer leerzaam en aangenaam. De trainers gingen op een heldere en fijne manier door de onderwerpen heen. Omdat er ook veel contact was met de andere ouders, is het mogelijk om ervaringen te delen, van elkaar te leren en erachter te komen dat andere ouders met dezelfde of soortgelijke situaties te maken hebben. Dat geeft een goed gevoel! "

João

Wat is er thuis veranderd? "Er zijn meerdere dingen veranderd, maar het belangrijkste is voor mij de aandacht voor positief gedrag en het vooral benoemen als iets goed gaat. Ik ben geneigd goed gedrag als normaal te zien, maar dat "normaal" moet onze dochter nog leren. Ik merk echt dat deze benadering helpt om positief gedrag te versterken. Het is bovendien ook leuker (zowel voor ouders als kind) dan de focus te hebben op negatief gedrag en het afleveren daarvan. "

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting