Fitte Families

Fitte Families Online in november, december en januari

Na aanpassingen in het oorspronkelijke (offline) programma van Fitte Families, biedt Twinkeltje Opvoedondersteuning dit najaar Fitte Families Online aan voor ouders met een kind tussen de 2 en 6 jaar. Ook in deze korte online variant gaan we aan de slag met een gezonde opvoeding, lekkere voeding en eenvoudige beweegactiviteiten. Lijkt het je leuk om mee te doen of ken je een ouder die zou willen deelnemen?

Bijeenkomsten
Tijdens Fitte Families gaan we aan de slag met gezonde voeding, lekker bewegen en duidelijkheid in de opvoeding. Dit doen we tijdens bijeenkomsten voor ouders van kinderen tussen de 2 en 6 jaar waarin we spreken over voeding en opvoeding.

De bijeenkomsten worden begeleid door pedagogen, voedingscoaches en beweegdocenten.

Fitte Families start online op twee momenten:
woensdagochtend 25 november van 9.30 tot 11.30 en maandagavond 7 december van 19.30 tot 21.30.
Het programma bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur.
Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.
Aanmelden kan via linda@vanveldhuizenstichting.nl of onderstaande button.

Voor informatie en aanmelding
Twinkeltje Opvoedondersteuning
Telefoon: (010) 411 50 43
E-mail: twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl