Agenda Activiteiten

We hebben op het moment een online  aanbod.
Wij gaan alle trainingen weer online aanbieden. De trainingen zijn er voor ouders van kinderen van verschillende leeftijden. Dus voor ouders van baby’s tot ouders van pubers.
In de agenda staat een overzicht van welke trainingen op dit moment worden aangeboden.

Veel ouders hebben juist nu vragen over de opvoeding. Daarom kunt u bij Ons Aanbod een training zoeken die bij u past. De online trainingen zijn op elke telefoon of tablet gemakkelijk te volgen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Ook bij overige vragen kunt u bellen naar 010-4115043 of mailen naar twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl 

18-03-2021

No description

Omgaan met Pubers

Op 18 maart starten we weer met een online versie van de cursus Omgaan met Pubers. Dit is een informatieve en praktische cursus waar vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met gedrag van je puber. De cursus heeft 6 bijeenkomsten en deze geven we online via het programma Zoom of Teams. Na aanmelding, krijg je van ons een link om deel te nemen via telefoon, computer of tablet. Welkom!
9:15 - 11:15

29-03-2021

No description

Puber in uitvoering

Niet alleen het lichaam van pubers verandert, maar ook het gevoel dat ze over zichzelf hebben. Je puber is op zoek naar wie hij of zij is, of wil zijn. In deze bijeenkomst kijken we waar deze veranderingen vandaan komen en wat ze betekenen voor je puber en voor jou als ouder.
19:00 - 21:00
Online

Rotterdam

06-04-2021

No description

Omgaan met Pubers

Op 6 april starten we weer met een online versie van de cursus Omgaan met Pubers. Dit is een cursus waar vaardigheden worden geoefend om anders om te gaan met gedrag van je puber. De cursus heeft 6 bijeenkomsten en deze geven we online via het programma Zoom of Teams. Na aanmelding, krijg je van ons een link om deel te nemen via telefoon, computer of tablet. Welkom!
9:15 - 11:15
Online

Rotterdam

26-05-2021

No description

Omgaan met Pubers

Wil je meer weten over wat er in het hoofd van je puber omgaat? Waarom het niet gek is dat de kamer van je puber zo’n puinhoop is? En hoe je samen kunt zorgen voor een fijnere sfeer in huis? Meld je nu aan!
13:00 - 15:00
Online

Rotterdam

Op deze pagina staan alle activiteiten van Twinkeltje Opvoedondersteuning Rotterdam. In deze lijst staan verschillende cursussen en traingen. Deze zijn allemaal gratis voor ouders of opvoeders van kinderen in de leeftijd van van 0 tot 18 jaar.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting. De Van Veldhuizen Stichting bestaat al meer dan 60 jaar en is overkoepelend voor Twinkeltje Opvoedondersteuning en Dikkertje Dap Kinderopvang Plus.

Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning bieden wij een laagdrempelig aanbod van thema’s, cursussen, advies en interventies. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.

Met ons team van pedagogen en opvoedconsulentes werken wij aan het versterken van de opvoedvaardigheden. Wij hebben allemaal een opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Ook worden wij heel regelmatig getraind of volgen wij zelf workshops. Dit om onze kennis en vaardigheden up to date te houden.

Onze activiteiten zijn meestal dicht in de buurt, in diverse wijken in Rotterdam. We gebruiken een ruimte van een school of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Of we zitten in een Huis van de Wijk. Wij vinden het heel belangrijk dat we voor iedereen bereikbaar en vindbaar zijn.

De agenda van Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.