Heb je zin om mee te doen met Pittige Pubers? Meld je gelijk aan! 🙂

Wil je meer in contact komen en blijven met jouw puber? Is de afstand tussen jou en je puber te groot en begrijpen jullie elkaar niet meer?

Dit begrijpen we als geen ander. Daarom starten we weer de cursus Pittige Pubers. Deze cursus helpt je op de momenten dat je het opvoeden lastig vindt. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten.

Deze training is GRATIS voor Rotterdammers, aangeboden door de Gemeente.

Pittige Pubers, ter waarde van ruim 700 euro per deelnemer, mag Twinkeltje Opvoedondersteuning namens de Gemeente Rotterdam gratis aanbieden aan haar inwoners.

Voor wie?
Pittige Pubers in de leeftijd 10 tot 15 jaar.


Meld je hieronder snel aan voor deze training. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, deze training gaat het verschil maken thuis! Veel ouders hebben Pittige Pubers succesvol gevolgd en merken écht verschil thuis.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Della Sabor A Miel Everitz

Ik vond het leuk om mee te doen met opvoeding Dreumestijd, want je krijg belangrijke info van hoe je moet omgaan met een dreumes, niet dat je niet weet maar soms is het goed om iets bij te leren of je (gedachte opfrissen). Kwaliteit van (docent) was top.

Sky Aqueen

Ik vond het heel leuk gezellig en leerzaam heb mee gedaan aan de cursus Peuter in Zicht en vond het zo leuk dat ik graag en andere cursus wilt gaan volgen van hun.

Maria Vania

Ik kom uit een andere land met andere manier van opvoeding. Mijn kinderen zijn in Nederland geboren en wil graag voorbereiden wanneer ze puberen. Toen kreeg ik een Online cursus aangeboden: "Omgaan met Pubers". Ik heb het gevolgd. Het was heel nuttig. Ik kreeg van de trainers en van de medecursiste veel voorbeelden situaties die bij mijn Pubers mogelijk kunnen overkomen tevens de trucks en tips ervan. De cursus was online en in de avond. Het is super ideaal.

Twinkeltje Opvoedondersteuning is onderdeel van Van Veldhuizen Stichting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.